Tips på turer mottages tacksamt!

Om det är någon som har erfarenhet av cykelsemester med 1,5 åring så mottages tips tacksamt! Jag och min man cyklar ofta någon tur på sommaren när vi packar ner tält och kök och allt vad man behöver. Men vi har ännu inte gjort det med barn. Om någon har erfarenheter av detta får ni gärna komma med tips på hur, var, när och hur länge man kan cykla när man har ett barn med sig. Ännu har vi inga riktiga planer, men det blir ju förstås inte i skogen. Helst grusvägar där det inte är så mycket trafik. Tältplatser ska vara lätt att hitta, och även dricksvatten. Vi har både en chariot-vagn och en stol som barnet kan sitta i. Kanske ska man ha med båda?

Förr, innan barnet, cyklade vi 10-15 mil om dagen när vi gjorde tältturer. Men det kanske man inte kan förvänta sig med ett barn med. Hur långt kan man cykla på en dag mån tro?