Födelsedagsvecka ?‍♀️?

Hej alla cykeltjejer?‍♀️?

Det är redan söndag och jag konstaterar att veckan har varit riktigt bra:)

I onsdags fyllde jag 27 år och det firade jag med födelsedagsspinning. Eller, egentligen var det ett vanligt spinningpass med triathlonklubben efter jobbet, men när ett sådant inträffar på ens födelsedag så får man kalla det så tänker jag?

Passet bjöd efter uppvärmning på intervaller 5min x 2 + 1min x 10 + 30sek x 10 + 15sek x 10.
Intervallerna var hårda och rullvilan emellan blev kortare i och med att intervallerna blev kortare. Det var svettigt, tufft och kul. Precis som spinningpass ska vara☺?

Av tre klubbkompisar fick jag de här i present:

Kolsyrepatroner.
Jag har *peppar-peppar* aldrig fått punktering så jag har aldrig testat att använda sånna men har hört att de ska vara riktigt bra.
Men det är väl som de säger: Att det finns cyklister som har fått punktering. Och cyklister som inte fått punktering, än..?

Så därav önskade jag mig en liten instruktion av hur de används som komplement 🙂 (När denna levereras så ska ni få vara med ifall vi är flera som är nya med detta☺)

Eftersom min familj bor långt ifrån mig kommer det att dröja ytterligare några veckor innan jag får fira födelsedag med de och jag funderar på vad jag ska önska mig. Jag tänker att nya träningskläder alltid är kul att få! Finns så mycket fint och man kan ju inte ha för mycket?

Men jag skulle gärna ta emot tips på andra bra träningsprylar att önska. Typ lite sånna extra grejjer som är bra att ha, kanske något extra som man inte unnar sig själv eller något riktigt smart som underlättar i cykling eller triathlon.

Så ge mig gärna era bästa tips! Vad brukar ni önska er? ? /Elina

1 reaktion på ”Födelsedagsvecka ?‍♀️?

Kommentarer inaktiverade.