Snart snart snart

Längtar efter vyer som dessa !

 

Lite lång frånvaro från min sida. Jag har dock varit ledig i nästan 4 veckor från jobbet för OS och Vasaloppet så det har varit sjukt mycket arbete att jobba ikapp och förberedande arbete inför bokslut till revisorerna. Med andra ord, långa långa arbetsdagar. Men det har främst varit en mental återhämtning, dels efter Vasaloppet men framförallt efter OS som jag kanske inte riktigt väntade mig. Det blev en rejäl urladdning efter att jag i flera års tid haft OS som mål, som jag nu hade nåt. Jag var mentalt förberedd på själv turneringen och hur det skulle kännas att vara där, men inte på vad som kom efteråt. Nu återstår en vecka med hockey, sen är jag mer än redo att välkomna våren med dess utmaningar.

Vi har haft underbara soliga dagar och det bara spritter i cykelbenen. Jag hade som sagt hoppats på cykelpremiär i helgen som var men fick inta en ishall. Nu kanske en del av undrar varför jag inte cyklat under vintern, för det kan man ju göra. Det kan man. Men för min del i och med att jag är hockeydomare samt gruppinstruktör utöver mitt arbete så räcker inte riktigt tiden till. Därför spritter det extra mycket i cykelbenen nu när solen visat sig från sin bästa sida och att vi fick hem cykeltjejer kläderna !