Bullit cargo elcykel

Jag är så otroligt sugen på att förgylla vår kommande vardag med en Bullit cargo elcykel. För att komma hem till oss måste man trampa 125 höjdmeter på ca 3 km. Det är tre riktiga branter och nästan ingen vila. Med andra ord rätt tufft om man gör det med mycket packning, eller för femte dagen i rad (läs fredag). Så i höst, när barnet ska börja på dagis hade det ju varit så gött att kunna cykla med honom i en lådcykel, som dessutom är elförstärkt. Varför jag är sugen på en Bullit är för att de helt enkelt är bäst i sitt slag. De var vanliga i Köpenhamn när vi bodde där. För barnet installerar man trepunktsbälte (eller fempunkt kanske?), ett redan designat kit som man kan köpa med för just det syftet. Och så simsalabim får man hjälp upp för backen! Hur gött vore inte det?

Någon som har erfarenhet av liknande?

Får börja spara nu 🙂