Cykelkläder

Åh vilken bra vecka det har vart!☺️

Jag har hunnit gå på två nya föreläsningar, tränat massor av roliga pass och idag skiner solen och ger hopp om att få cykla utomhus väldigt väldigt snart? Jag vet att många till och med redan har haft sin premiär i helgen☺️?

På onsdag tar mitt busskort slut och jag har bestämt mig för att inte köpa ett nytt utan att det är dags igen att börja cykelpendla till jobbet. All tid på cykel är bra tid tänker jag och all cykling behöver inte vara tuffa intervallpass eller de längsta distanspassen. Vardagsmotion är i min mening underskattat:)

En annan kul sak som har hänt den här veckan är att våra fina cykelkläder från cykeltjejer har kommit!! Kolla vad fina?

Det saknades några plagg i mitt paket som kommer senare men jag har redan hunnit provcykla byxorna och de satt verkligen som en smäck⭐️ Stort stort tack!?

Jag cyklar för det mesta annars i ett par triathloncykelbyxor från Powerwoman. De har väldigt bra passform och är rosa (med andra ord perfekta i min mening?). Dock så har de lite mindre padding eftersom man även ska springa i de och trots att min cykelklädesgarderob nu har blivit ännu större och finare tänker jag att jag nog borde skaffa mig ytterligare en uppsättning cykelkläder inför Mallis om en månad.

Har ni några tips på fina cykelkläder med bra passform? Jag funderar på ytterligare ett set ifrån Powerwoman, fast ett riktigt cykelset då och inte triathlon. Men jag är även jätteöppen för andra förslag:)

Vilka cykelkläder är era favoriter? Kör ni cykelbyxor med hängslen eller utan? Jag är väldigt dubbel även där. Ge mig gärna era bästa tips?

/Elina

 

2 reaktioner på ”Cykelkläder

Kommentarer inaktiverade.