Två veckor med mycket löpning

Jag får ofta en rejäl urladdning efter ett lopp som jag tränat mycket inför. Det är både en lättnad och en tomhet när tävlingen är över. Jag kan få samma känsla när jag är klar med ett projekt även i andra sammanhang. Jag skulle tro att det är ganska vanligt. För mig hjälper det att lyssna på kroppen och vila om det behövs och att sätta upp nya roliga mål. Hur är det för er?

Efter Borås Triathlon för två veckor sedan bestämde jag mig för att träna det jag kände för och släppa all prestation för en tid. Så skönt för både kropp och knopp. Detta har resulterat i två veckor med mycket löpning. Jag älskar verkligen att springa och det har varit så skönt att känna glädje i alla pass under dessa två veckor.

 

Cykeln har fått vila förutom i Onsdags då jag cyklade till och från jobbet och på hemvägen var det så skönt att jag tog en rejäl omväg och det blev många fler mil än tänkt. Nu är jag riktigt sugen på att cykla igen och laddar för ett pass imorgon efter jobbet. Jag hade bestämt mig för att inte köra fler lopp förrän i September då det är dags för Helsingborg Marathon igen men nu fick jag frågan om jag inte ska hänga med och köra Varberg Triathlon Sprint  på Söndag. Klart jag vill var mitt spontana svar. Ska bara få ihop logistiken först. Så kanske blir det lopp redan på Söndag och då måste cykelbenen vara laddade 🙂

//Frieda