Kroppen har fått röra på sig igen!

Nu har jag vilat och vilat. Jag har brutit ihop och känner mig redo att komma igen. Jag har skrivit listor på olika stressande faktorer i livet, både psykiska och fysiska, och formulerat vad jag vill prioritera och vad jag vill prioritera bort. Jag har gråtit litegrann och jag har vilat lite till. Idag kände jag att det var dags att snöra på mig löparskorna igen och ta en runda, en kravlös och kort sådan. Det var skönt! Kroppen tycker ju om att röra på sig och få upp pulsen. Nu är det trixiga att inte tuta och köra i full fart på en gång och skaffa sig en massa krav igen, utan börja lite fint och tycka att det är roligt. Det kändes konstigt att träna utan att ha en tävling i framtiden som mål att träna till, men också väldigt bra. Frihet liksom. Ska njuta av det ett tag till, antagligen hela vintersäsongen. Har verkligen ingen aning om vad nästa år ska bära med sig i sportväg. Det känns bra så.