Tidig morgon.

Att starta dagen med ett träningspass har sedan länge blivit en vana för mig. Att nyttja vägen till jobbet vore en lysande ide som min andre hälft Lisa i happybikerchicks gör dagligen, det skulle vara guld värt men än så länge kommer livet som förälder och hämtning på fritids ivägen så jag har den goda vanan av tidiga kvällar och tidiga morgnar, kanske inte så goda  alltid de  här tidiga morgnarna men känslan att gå till jobbet utan min egentid som det så fint låter, känns det som att jag går till jobbet med nattmössan på annars!

Jag varvar mellan styrka, morgonjogg, och cykel!
Sen en tid tillbaka har jag börjat cykla med Zwift och jag har nästan blivit lite beroende, jösses så kul!

Så här på den mörkare tiden på året märker jag att jag allt som oftast slinsar och väljer bort styrkan för ännu ett svettigt pass på zwift!
Nu är det så att mitt yrke kräver styrkan så än en gång har jag lovat mig själv att ta mig i kragen och ta mig till gymmet! Det är ju faktiskt till stor del även bra för våra cykelkroppar!
Men inte imorgon … för då tror jag att det får bli en tur i zwifts fina omgivningar och ännu en svettig backe att besegra! 
Men på ….. då blir det styrka!

//Frida – #happybikerchiks