Det här med att resa…

Alla delar nog inte samma åsikt om det här med att resa. Dom flesta älskar det men jag delar tyvärr inte den åsikten även om jag önskar att jag hade det.

Resa är ju en stor del av mitt liv som cyklist, jag reser på både träningsläger och tävlingar, två saker sm jag älskar men som för en dålig känsla med sig. Jag får sån ångest innan jag ska åka, även om det kanske bara är över två nätter. Anledning vet jag inte men jag älskar helt enkelt att vara hemma.

Men nu är jag påväg ändå, första stoppet i Stockholm idag för att flyga från Arlanda imorgon till Gran Canaria med ett gäng cykelkompisar. Vi blir borta i 10 dagar, väderprognosen ser bra ut med ca 20 grader varje dag.

Tänkte hålla er uppdaterade med lite fler inlägg än vanligt och berätta lite om vilka träningar jag gör och hur vi har det.

xoxo

Ella Holmegård

@ella.holmegard