Škoda Cycling Team 2019

I november såg jag att ansökan för Skoda Cycling Team 2019 hade öppnat. Tänkte inte ansöka för finns ingen chans att jag blir antagen. Men några kvällar senare såg jag ett inlägg på Facebook igen att ansökan var öppen än. Skickade in en ansökan med inga förhoppningar. 

Såg sedan i fredags att folk började få hem lådan och brevet att de blev antagna. Men fanns inget i mitt brevinkast. Men i måndags kväll när jag kom hem från spinningen. Så låg en lapp där i, hade ett paket att hämta ut hos Ica. För stort för att få plats i brevinkastet. Irritationen började gå upp, trodde någon börjat beställa saker i mitt namn igen. Men visade sig att i paketet så låg en låda från Skoda Cycling Team, där det stod att jag var en av de uttagna. 

2779 personer hade ansökan och 15 styckena personer blir uttagna, och jag är en utav dem. Hur stora är oddsen? 

Känns jättekul och spännande, men även nervöst. Helgen 23-24 februari är första team träffen i Stockholm. Fystester, utdelning av utrustning, fotografering är en del av det som står på schemat för helgen. 


1 reaktion på ”Škoda Cycling Team 2019

  1. Grattis! Vilken grej ,ska bli otroligt kul att följa dig . Jag var också en av de nästan 3000 som sökte. Bra jobbat!

Kommentarer inaktiverade.