Jag fortsätter….

Jag lovade att avslöja om jag skulle fortsätta med Guided Heroes. Yes! Jag pratade med min coach Alice i torsdags. Jag är så nöjd med allt. Och det kändes så bra och prata och bolla tankar. Så jag bestämde att jag kör på ett tag till. Det är faktiskt rätt skönt att VETA vad man skall träna i cykel. Vilket watt jag ska ligga på, hur långa passen är. Allt redan bestämt. Det är skönt. Jag älskar rutiner.

Jag kan verkligen rekommendera att använda en coach om man vill ha hjälp med upplägg. Det spelar ingen roll vart man är i träningen, hur tränad man är, man gör det för sig själv. Just att någon skriver vad du skall göra.

Det är inte bara cykelpass, utan jag har även cykelstyrka i mitt program, dem övningarna kan jag även göra hemma om jag inte kan köra till gymmet, vilket jag tycker är super.

Så jag fortsätter att ”piskas”..haha!