Snart är det allvar..

En vecka tills att min säsong drar igång på allvar. Det är nu alla möjliga spöken dyker upp.. har jag skött mig i vinter? Har jag kört alla pass ordentligt? Gör det nått att jag va sjuk nu så nära in på?

Jag har gått in i dom sista passen för att komma så redo jag bara kan.
Det är skönt att då ha min coach – Pär. Han håller ordning på mig så att sköter mig, att jag får kontinuerlig uppföljning på det jag gör. Det är ju antingen ajabaja eller jo det ser bra ut. Precis innan jag fick den beryktade snuvan så fick jag till ett sjukt bra pass, massa hejarop från coachen. Snacka om att jag blev på G…vad hände sen..sjuk..ridå!!
Men jag ska inte gnälla, är inte ofta sjuk…har varit med om värre saker veckan innan premiär… ryggskott, matförgiftning, magsjuka.. så en liten förkylning är inte nått i jämförelse.

Vad hittar jag då på såhär på slutet innan allt är igång?
Vad för pass kör jag.. man kan säga att det är kort & hårt som gäller och däremellan är det lugn och stilla cykling, ungefär så ser det ut. Det är som sagt intervaller på schemat av alla möjliga variationer, allt för att få mina ben att vilja vara med och rajsa.

Har kört utbrytningar som varar i 10 minuter vardera… det var körning på rött med pannbenet…inte vika ner sig.
Säger bara en sak ???? – Monarken bjuder på rejält motstånd kan jag meddela.

Har hunnit köra dom klassiska 4×4, lycka att jag kunde köra dom ute.. ??. Jag tog i så jag fick mjölksyra i armarna (say no more). Va inte många slag från maxpuls där inte. Passade även på att ligga ner i skogen.. klantvurpa delux. Men men det händer lite då o då.. hellre på träning än tävling. Fick säga till mig själv att skärpa mig, då jag höll på att göra ytterligare en vurpa (lite halt bland fuktiga rötter) Men förutom det så gick intervallerna bra..fick ett litet kvitto på att jag skött mig. Skönt ?

Dom sista intervallerna för denna veckan va 1 minutare, det var lite jobbigt om jag säger så. Blev lite summa ben på slutet.. kanske inte så konstigt när det enda jag hittat på denna veckan har varit intervaller.

Så nu har jag bara 2 intervallpass kvar.. sen gäller det! Eller nej.. när dom två passen är körda ska jag bara fincykla till det är dax.
Det ska bli så skoj att komma igång och få träffa alla härliga cykelpolare igen :-). Nästa gång det kommer ett inlägg blir det en rajsrapport från premiären.. *woop woop*

Så säger som jag brukar.. keep biking!!
// Linda 😀