Tjejläger på hemmaplan

I helgen arrangerades tjejlägret för tredje året i rad och det var rent ut sagt askul! Tänkt dig att du får en hel helg åt att hänga med dina allra bästa vänner och göra något som ni alla älskar. Visst låter det inte så dumt?

Vi gjorde så mycket roliga saker, vi cyklade mycket, hoppade, droppade, lekte, kraschade och hade allmänt kul. Vi åt hotellfrukost och körde en massa lagtävlingar, vilket är helt galet när lägret består av tjugo tjurskalliga tjejer. Vi lyssnade också på när Annie Söderberg som föreläste det var superbra, man kände sig verkligen involverad i samtalet och så är Annie en så himla rolig person.

Det var också ganska nice att ha lägret på hemmaplan. Det är ju så klar kul att testa nya banor men det finns ju alltid något nytt att utveckla på dom man har kört tusen gånger å det är ju alltid kul att få det bästa sällskapet på sina hemma stigar.