Det blir inte alltid som man tänkt sig.. :-)

Gokväll kära läsare, Linda här..

Det här med att cykla i skogen är ju så roligt men ibland så blir det inte som man tänkt sig. Varit och cyklat i Bockeboda idag.. frid och fröjd. Banan är riktigt rolig. Massa kul grejor som rötter och stenar 😉 Banan vi körde idag är kommande X-cup banan, så lite tjyvträna.. är ju aldrig fel att ha koll på banan man ska köra. Ingen rast och ro på den banan, nya partier som jag inte kört innan, så riktigt kul bana och så blir man trött 😉

Körde 3 varv – gick fin fint. Dundrade över stock och sten. Lite fika på det och så var man redo för ett 4e varv..

Då händer det.. skulle köra om, den jag kör om vurpar och fastnar i mitt bakhjul på något vis.. hör ett pjong och sen ett välbekant ljud… pyyyyyyyyysssssss… en eker av som också petar hål på fälgtejpen.. punkan är ett faktum. Va bara att stänga av klockan och börja gå tillbax till bilen. Som tur va så var det inte så långt. Men bara det att lokalisera sig så man går åt rätt håll. Men lite koll på läget så det var lugnt. Så idag har jag varit ute och gått i skogen *hahahhaa* som det kan bli. Tur att det inte var så långt till parkeringen.

Men banan är så kul. Så 3½ varv fick jag med mig idag. Hade nog tänkt några fler. Men det blir inte alltid som man tänkt. Bara att bryta ihopa och komma igen. Imorgon är en nya dag men nya utmaningar, dvs fixa en ny eker till lilla hjulet, en riktning.. så är det som nytt igen.

Nästa gång vi hörs.. har det varit minst sagt varit hektiskt.
3 race senare kan man säga… så det är bara att hålla tummarna. Blir mycket att skriva om 🙂

Keep biking!!
// Linda 🙂