En kort blogg

Hej på er alla!

Att komma hem i från Spanien till ett kallt Sverige var inte bara frid och fröjd även om det är skönt att komma in i rutinerna i gen. Har planerat in en hel del vila och lugna pass för att återhämta mig och för att inte bli sjuk. Har letat fram vinterkläder som varma långa tights och jackor. Skoskydden har varit på hela veckan och inte suttit i vägen.


Ett roligt pass var när jag cyklade en kortare men knepig mtb-o bana. Inte så hög puls men rolig variation och passar perfekt som variation i träningen. Några kanske sett min vurpa på instagram också!

Lördagens fikastopp! Tur att vi kom tidigt för det var så här fullt utanför när vi cyklade hemåt.

I Helgen har jag cyklat två distanspass med fika stopp. På lördagen var vi 4 som cyklade till Gustafs café . På vägen hem lyckades jag få en punktering . Bra att träna på att byta slang . Fick även lära mig ett knep för att få på däcket utan att använda verktyg.??


Man kan alltid bli bättre på slang byte, eller snabbare!

Söndagen var det dags för träning med min Vätterngrupp . Kyla och hård blåst gjorde de 155km väldigt tuffa . Vi tränade en hel del på Belgisk kedja . Svårt att få det jämnt och bra i vinden. Väl hemma var det varm dusch som gällde och lite slappande i soffan . Känns ändå bra med 400km den här veckan. Nästa helg blir lite av ett test då vi ska cykla Shimano landsväg ett motionslopp i Uppsala . Hoppas träffa några av er cykeltjejer där ! Vore toppen kul om ni kommer fram och hejar. Jag hejar gärna på er killar också såklart !