Bromsa och gasa med kroppen!

Hej på er!

Ännu en vecka har snart gått. Vi har inte direkt sommar värme här i Leksand. Mycket regn och ganska kallt gör att min trainer har gått varm på eftermiddagarna. Känner inte för att vara ute och frysa och kanske bli förkyld innan Vätternrundan så då är det bra att ha ett varmt och torrt alternativ till ute cykling.

Jag har varit på Skoda cykelträff i Borlänge som var riktigt trevlig. Full proppad med information om det mesta som kan vara bra att veta inför Vätternrundan. Skoda cyklingteam berättade hur de jobbar med sina rekryter . Med träning och i klungan på loppet. Kom då på att jag glömt ett bra tips i förra bloggen om klungcykling för nybörjare. Nämligen som rubriken säger. Att gasa och bromsa med kroppen som är super för att reglera farten i klungan på ett mjukt och smidigt sätt.

Skodacyklingteam cyklar Canyon, så fick höra lite om deras cyklar. Cyklar ju själv en äldre modell som jag verkligen gillar.
Ett av tipsen för att cykla bra i klungan.

Men det intressantaste på kvällen var Fredrika Ek som berättade om sitt äventyr ensam på cykel runt jorden. Underbara bilder och berättelsen om en vanlig tjej från Sundsvall med ovanliga idéer .

En bra kväll med många roliga möten. Jag gillar ju att träffa cyklister både vanliga och ovanliga.

Har cyklat en intervallträning ute i alla fall . Sol och kallt , men inget regn. Att vinden gjorde träningen extra tuff är väl bara bra om man vill bli stark ?

I helgen är det dags för Siljan runt ett lokalt motionslopp som vi ska cykla tillsammans som ett genrep inför Vätternrundan. Hoppas vi ses eller att ni går ut och hejar !