Tour De Himmelfart dag 1

Idag gick dom första två av fem etapperna av Tour de himmelfart. Tour de himmelfart är en internationell tävling i Danmark med nästan 900 cyklister. I min klass har vi cyklister från 7 nationer.

Det har varit en rätt omtumlande dag. Vi körde en etapp på förmiddagen och en på eftermiddagen. Jag vann den första i en spurt och det kändes helt otroligt. jag trodde inte att jag skulle prestera så bra och kände mig livrädd för alla Holländare och Belgare. När den etappen var klar var det bara försöka ladda om tills nästa.

Jag gick runt som i ett töcken hela dagen och jag kände nästan ingenting av någon anledning Sen så gick starten till den andra etappen och det den var super kul. Etapp två var ett kriterium på 3 varv och det var intensivt på ett sätt som jag aldrig har upplevt förut. Alla körde så tuff och självsäkert I spurten vann även denna etapp och  det känns helt otroligt. jag är supertaggad inför morgondagens tempoetapp.