Back to business!

Jag har vilat, rehabat, supportat, hejat, vilat, provcyklat, langat och vilat lite till. Men nu, NU jädrar är det dags att komma igång igen! Axeln och armbågen bråkar lite fortfarande så jag sadlar om från mtb och stötig terräng och fokuserar på landsväg ett tag. De tre långloppen jag skulle krigat på i juli får lämna plats för annat, som Laholm 3-dagars, Ringenloppet och allianstävling på Sturup raceway. Inte fy skam ändå!

Min tränare har gjort ett träningsschema för kommande månad som ser riktigt skoj ut (tack Alice!) och kvällens pass var 3x10min tempo intervaller med 5min vila emellan. Jag har känt mig taggad sen i förrgår när jag fick mitt nya schema! Och så ÖSREGNAR det idag. BLÄ. Kom hem från jobbet och började fundera på att ta in trainern. Satte ipaden på laddning. Började fundera på om jag hade Tacxappen kvar sedan inomhussäsongen. Snabbkoppling till trainern – hmm var? Nä fy vad meckigt och omotiverande. Jag valde att bli dyngsur istället!

Nu fick jag dessutom äntligen ett perfekt tillfälle att testa den fina jackan jag fått av Kalas. Den heter Pure teknisk cykeljacka och är från deras standardsortiment, alltså det som inte beställs med klubbdesign eller liknande utan alltid kan shoppas på originalshop.se. Denna jackan är vatten- och vindavvisande framtill och över armarna och baktill har den ett annat tyg som andas. Jag är verkligen positivt överraskad!! Jackor som är vattenavvisande blir man ibland alldeles kokt i för att de inte andas någonting, men så var det inte alls med denna. Hade regnet varit något lättare än det totala hällregn som sköljde över mig emellanåt hade den troligen hållt mig torr också! Men framförallt var jag aldrig kall och aldrig för varm. Perfekt! Baktill har den en stor dragkedjeficka, vilket också är superbra när det regnar. Plus också för alla reflexdetaljer!! De gör att den kommer undan med att vara stiligt helsvart – då den utan reflexerna inte synts så bra i trafiken. Är ni nyfikna på jackan så går det både att läsa mer om den och köpa den här.

De grå fälten är reflexer! Minen säger en del om hur det var idag.. ?

Sitter nöjd och myser i soffan nu och känseln börjar komma tillbaka i tårna. Ser fram emot nästa träningspass men hoppas nog ändå att det blir en aning torrare!

Fick på mig Brians tåtossor – 8strl för stora! (På fel fot dessutom!) men passande att det ser ut lite som jag har simfötter på ?