Semester från cyklingen…

Äntligen måndag eller måndag igen??
Efter förra söndagens tävling i Danmark har har jag haft semester från cyklingen. Det är nog den enda veckan jag har ledigt från cyklingen. Men det är ganska skönt att inte behöva cykla, även om jag älskar att cykla så är det skönt då och då att inte behöva tänka på cykling och att cykla. Veckan som varit har varit en sån vecka att jag fick cykla om jag ville. O när jag skulle cykla så fick jag cykla vad jag ville, hur hårt eller hur lätt som helst. Lyxigt va ?…

Jodå, jag har cyklat två gånger, kunde lixom inte låta bli.. ett distanspass för att möta upp Andreas ?när han cyklar från jobbet i Lund. I vintras så hade vi det som fredagsnöje… vi cyklar samtidigt från varsitt håll och så möts vi på mitten. Jag får en bra runda i benen och Andreas slipper cykla sista biten hem själv ?? Win – Win.
Sen drog jag av ett pass på Monarken idag?.. ett sk Tabata, rätt och slätt.. kort och sketans hårt. Tur jag sitter fast med fossingarna i pedalerna alltså. Det är alltid blodsmak i munnen och man mår lite dåligt när man kört det passet. Men det är ju det som lixom är meningen.. typ.

Vädret i Skåne i veckan har varit lite sådär om jag säger så, så det var en bra vecka att vara ”ledig” på.. den enda dagen det varit fint väder va i Fredags när jag/vi var ute och hojade. Idag har det varit rent ut sagt värdelöst.. då är jag väldigt glad över min Monark ?

Men bara för att jag varit ledig från att cykla… så har jag ju inte varit från cykling och allt vad det innebär. Man har ju tid när man inte ska hoja jämt att surfa runt och kolla prylar…….ja, det kommer att komma ett paket i veckan ????
Passade på att kolla över förrådet av energi (dvs gels, bar etc) . Under säsongen så går det ju åt lite, jag brukar köpa på mig för första delen.. o nu när jag hade ledigt så passade jag på att skaffa det som jag saknar eller har lite kvar av. Har ett inlägg jag skriver på om det, så när mitt paket har kommit så kan vi ju ta och botanisera ner oss i det där.
Jag brukar också kolla över hur mitt träningsschema ser ut framåt, på det viset kan jag fundera på var jag ska hoja det eller det. Bra att tänka igenom.. blir så mkt lättare när passet väl är där och man redan bestämt att detta kör jag där och detta kör jag där.

Utöver att kolla på cykelprylar så har jag fiffat i lägenheten som jag har flyttat till. Kommit ur några flera flyttlådor, fixat lite gardiner.. ja sånt där som man inte hinner med annars. Det är ganska fridfullt att gå där hemma och pilla med lite ditten och datten. O när jag har tagit lite ledigt från fiffandet så har jag och katterna gosat, mattes pälsklingar ❤. Sen har det ju varit massvis med cykling på TV.. Tour de France, Världscup i DH o Världcups XC. Med andra ord har det varit fullspäckat..

Vad brukar du hitta på när du har semester från cyklingen??

Men nu är det ny vecka och semestern från cyklingen är över, nu tittar jag framåt mot tävlingarna igen och vad jag ska träna innan det är dax att fästa på nummerlappen och ge järnet.
Nope.. jag har inte semester ännu från jobbet så några semesterbilder blir det inte.. när alla är tillbax på sina jobb, då går jag på semester. Hösten blir på det sättet lite kortare.

Keep biking!!!
// Linda ?