Snabbaste cykeltid på Jönköping 70.3

Får helt enkelt fokusera på det som var bra under gårdagens lopp! Jönköping HIM gick av stapeln och jag visste vad jag hade för förutsättningar innan start pga skada i bäckenet men ville ändå vara med och göra de moment jag kunde.

Ni kan läsa hela min Race Report HÄR.

Sammanfattningsvis gick simningen OK, cyklingen BRA och löpningen är vad den är. Sprang 1 varv (av 3) enligt plan och gick sedan resten för att tänka långsiktigt angående skadan. Riktigt mentalt svårt att börja gå när endorfinerna sprudlar och kroppen känns bra. Men jag klarade det.

Angående cyklingen. Tack vare att jag är ganska långsam simmare och desto bättre cyklist så blir cyklingen en riktig boost. Kom ut från T1 och ut på cykeln, la mig i vänster led (omkörningsfil) från start och höll mig där i stort sett hela rundan. 90 km av att jag susade förbi folk. Jag tryckte på men ändå inte max då jag verkligen ville kunna springa det lilla jag fick på löpningen.

Växling i T1 efter simning.

Snittade 215 i watt (223 NP) och 36.5km/h. 2.28min på 90km vilket resulterade i en seger i min Age group på cykelmomentet och 6a totalt bland damer. Stolt och nöjd.

Nu ska skadan bli bra så jag kan prestera på hela loppet nästa gång! Men blir även sugen på mer tempocykling. Någon som vet om det finns några sådana lopp kvar i sommar?

Kram från Sofia