Att resa med cykeln

Jag har tagit första steget och införskaffat mig en cykel-resväska. Jag köpte en Scicon Aerocomfort 2.0 just för att göra det så bekvämt som möjligt för mig. Den passar både min linjecykel och min tempocykel och jag behöver endast ta bort hjulen när jag packar ner den i väskan. Alltså inte styre och pedaler vilket gör det enklare för en oteknisk person som mig!

Jag invigde den i våras när jag reste med buss till Skövde för träningsläger med klubben 30k men jag har ännu inte flygit med den.

Tåg känns som att den är lite för stor för och vet inte om den skulle godkännas som vanligt bagage där? På Flixbus gick det med lite snälla valpögon 😉

Att jag skriver om detta är för att jag nu igen ska ta den på bussen till Skara till mina föräldrar för några dagar under semestern. Ser fram emot att cykla på nya vägar!

Planerar även en resa till Egypten eller Cypern i vinter så då får jag inviga cykel-resväskan på riktigt! Någon av er som läser som har erfarenhet av en Scicon på tåg? Eller tips till resor?

//Sofia