Girls on Trails – Tisvilde Hegn – INSTÄLLT :-(

Så var det då äntligen dax igen för tjejtävling ingen. Girls on Trails – Tisvilde Hegn. Jag har säkert sagt det en miljon gånger men jag gillar Tisvilde Hegn väldigt, väldigt mycket. Schysst cykling till 100%. Så jag var ju väldigt glad och pepp på att det var just där det skulle cyklas.. men Nej, inte denna gången 🙁

Onsdag förra veckan så kom mejlet att Girls On Trails har blivit inställt. Detta pga väldigt mycket regn i DK så spåret/banan klarade inte av en tävling, utan att spåret/banan körs sönder, då spåren ska hålla länge funkar det inte. MEN tävlingen kommer flyttas fram till ett annat datum så det kommer att bli av ändå. *woop woop* Som det ser ut just nu är det 28 september som gäller och då ska vi åka på ett annat kanonspår Store Dyrehave.. ååååå kul ställe det med. Så ni får hålla er tills att vi varit och rajsat där.

Så inget skoj att skriva om just från det.. men onsdag ska det åkas HotCup o på söndag ska det åkas DGI MTB Cup igen.. så det är full fart framåt ändå. Så ni får hålla er några dagar så blir det lite rajs bilder från onsdag o helgens äventyr.

Keep biking!!
// Linda 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *