Äntligen

Äntligen har våra saker från Sverige kommit! Den planerade ankomsttiden var runt 1 maj… det har ju inte varit någon värre katastrof – cykel, kläder och annat har löst sig rätt smidigt.

De första veckorna här bodde vi hos en kompis och hennes familj och för två månader sedan flyttade vi in i vårt hus som vi hyrde ut medan vi var borta. Vi hade dessutom säng, tvättmaskin, kyl och frys osv i förvaring ”om att i fall” vi skulle komma tillbaka.

Med alla saker här innebär det att jag har min tempocykel och MTB också om jag skulle vilja ha lite variation. Men först måste allt packas upp – 25 låder av varierande storlek och innehåll. Lite som julafton eftersom jag inte riktigt kom ihåg vad vi packade… ?

Idag körde jag en liten fikatur med ett par lagkompisar och vågar snart hoppas att våren/senvintern är här ?