Nyfokus

Det är något speciellt när semestern och sommaren börjar gå mot sitt slut. Jag tycker det alltid finns en känsla av nystart inför hösten, även om det inte är något drastiskt nytt som skall hända.

Just nu ser jag verkligen fram emot hösten. Även om inget slår semester och sommarträning. Men dels för att min tävlingssäsong 2019 inte blev av pga skada så är jag taggad för nästa år! Längtar redan! Men först ska allt jobb göras och jag ska bli hel.

Jag ser faktiskt även fram emot höst och vinterträningen med pass inne på trainern, styrkepass i gymmet, fler spinningpass och att fightas med vädret och mörkret. Jag kommer nog ångra att jag sagt detta när jag väl är där i mörkret och försöker hitta motivation MEN det finns allt en charm i det tuffa jobbet som görs ”off-season”.

Svårslaget med cykeldistans en svensk sommardag

Hur ser du på ditt träningsår?

Kram från Sofia