Mtb-premiär

Jag har äntligen testat på att cykla Mountainbike och jag älskade det! Jag och sonen drog iväg på en lite roadtrip och första stoppet blev Isaberg.

Vi valde att hyra cyklar och bokade in oss på en nybörjarkurs med inrikting på familjer. Jättekul att man kan vara tillsammans med sitt barn tycker jag. Vi hämtade ut cyklarna innan kursen började så att vi kunde testa lite själva först. För min son som blir 11 nu i Augusti så var det egentligen inga konstigheter. Han cyklar mycket i vanliga fall också och gärna i skogen. Men för mig var det lite mer att tänka på.

Kursen var jättebra, instruktören gick igenom allt steg för steg och ökade svårighetsgraden efter hur gruppen klarade av varje utmaning. Kursen varade i 90min och efter det gav vi oss iväg på egen hand. Det finna jättemånga fina leder runt Isaberg med olika svårighetsgrader. Alla är uppmärkta på ett bra sätt. Isaberg är ett väldigt bra ställe att vara nybörjare på helt enkelt.

Vi hade en superhärlig dag och jag blev verkligen biten. Dags att skriva en önskelista till tomten nu tror jag minsann.

Förutom cykling har jag ägnat mig mycket åt löpning, som vanligt 🙂 . Jag ska springa ytterligare ett Maraton om åtta veckor men denna gången i skogen, det blir alltså en riktig utmaning för mig som älskar att nöta asfalt. Jag har försökt lägga in de passen som kräver mer återhämtning nu under semestern. Trots att semestern blev lite kortare än jag tänkt mig i år så tycker jag att jag har lyckats bra med mina långpass. Nästa vecka drar jobbet igång igen och då krävs det mer planering för att få ihop all träning.

Vi hörs!! //Frieda