Kondition och styrka

För mig så känns de väldigt viktigt att både träna styrka och kondition, antar att det egentligen är lika viktigt för alla. Men kan man kombinera dessa i sin träning så är det kanon.

Så denna vecka har det både körts spinning och simmats. Var riktigt härligt att få simma eftersom det nu var ett tag sedan. Så lyckades skrapa ihop 40 längder, ca 1km totalt. Känns som det är en skön träning fast att det tar på i princip alla muskelgrupper. Självklart avslutade man med bastu.

Jag har även testat att göra marklyft för första gången och snacka om att det handlar om teknik. Kan säga att detta är något jag kommer börja köra mera, för det är något som tränar många muskelgrupper också, stora som små. Några tips jag kan ge är att försök ha en rak rygg och gör inte lyftet för fort, se till att ”planera” lyftet.