Pausa!

Mitt i all sensommarhets bland träningspass som ska göras, tävlingar och motionslopp som ska köras, ogräs som ska rensas, kläder som ska tvättas och allt sånt dära ni vet.. Så kom ihåg att landa då och då. Tänk på något annat än alla ”måsten”!

Själv älskar jag kaffe, STARKT kaffe med en skvätt redig mjölk i. Att landa hemma, som hos oss nästan är in the mittle of nowhere, att njuta av fågelsång och bara vara för en liten stund – det är balsam för både kropp och själ. Och när man sitter sådär och bara mår gott är det också lättare att känna vad man vill. Kanske vill du sticka ut och köra det planerade distanspasset på din mountainbike? Kanske vill du sitta kvar en stund och läsa en bok istället?

Imorgon ska jag köra 13 Hills i Jönköping med mannen i mitt liv, det hotas med regn och jag är tokförkyld men det ska bli skoj ändå!

Skickar med er dessa kloka ord från Ida B Olsson (workoutispassion):

” Låt träning vara en del av livet – inte hela livet”

Ha en mysig helg!

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *