Cykelpendling och punktering

Semestern är slut och vardagen igång igen. Nästan iallafall, jag är igång men resten av familjen är fortfarande lediga. Ganska lyxigt faktiskt, bara mig själv att planera matlådor och morgonrutiner för 🙂

Jag gillar ju transportträning och när benen behöver vila från löpningen så cyklar jag gärna till jobbet. Så var fallet i Onsdags och jag var så nöjd över mitt beslut på morgonen att benen skulle få vila lite från löpningen.

Men halvvägs till jobbet hörde jag det bekanta ljudet och visst hade jag fått punktering. Jag övervägde att stanna och byta slang på plats men är lite för långsam på det för att vara säker på att komma fram i tid. Det blev istället löpning med cykelskor. Inte det bästa för varken benen eller skorna… men jag kom fram i tid och hann tom äta frukost 🙂

På lunchen passade jag på att byta slang och cyklade glatt hem igen på kvällen. Slutet gott allting gott!

//Frieda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *