Omstart Nystart

Nu känner jag att hösten börjar närma sig. Just i denna stund när jag skriver så öser regnet ner utanför och det är allmänt grått och mörkt. Det märks att vindarna är kyligare och folk blickar framåt istället för att försöka hålla kvar sommarkänslorna.

Själv blir det ett tydligt hösttecken för mig när höstschemat på gymmet drar igång, vilket är denna veckan, vecka 34. Jag kommer då hålla 3 spinningpass i veckan istället för 1 som jag haft under vår och sommar.

Kommer även börja en ny tjänst denna veckan så även det känns som en nystart och är taggad på att lära mig massor av nytt som Projektledare. Så mycket nytt pågång denna veckan!

Hösten och vintern kommer bestå av mycket sim och cykelfokus. Jag kommer försöka cykla ute så länge det går men jag vet att dagarna blir snabbt kortare nu! Sen blir det som sagt en hel del spinning blandat med pass på trainern! Kanske sätter igång min Zwift-prenumeration igen?

Blir lite som att börja om och göra rätt för mig eftersom jag inte riktigt fick någon tävlingssäsong i år pga min skada. Så nu blickar jag mot 2020!

Blir du taggad av en nystart till hösten?

Kram från Sofia