Så kan det gå…

Jag tänkte cykla mer på mtb i veckan som gick, men efter turen i söndags var det något som inte funkade. Ny kassett och klinga på, men klingan är fel. Så kedjan levde sitt eget liv. Så nya reservdelar på beställning. Tråkigt, men så kan det vara. Jag får hålla ut helt enkelt. Inte många veckor kvar till Siljan100. Börjar bli lite pirrig nu. Nya däck ska även krängas på. Ja, jag får ta det loppet som ett äventyr helt enkelt. Jag är iallafall i bästa cykelform tycker jag själv, om jag pallar 16 mil i skogen lär vi få se…

Tänkte ut och cykla idag, men ösregnet gjorde att jag körde till gymmet och rev av ett spinningpass istället. Jag pallade helt enkelt inte bli dyngsur.

Nä…såhär är det i verkligheten ibland. Nya tag, siktet framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *