Något i kroppen som spökar

Nog är det något som inte är helt ok med mig just nu, ja och då menar jag något i kroppen som spökar 🙂

Min kropp känns tyngre och huvudet gör ont från och till. Å jag som aldrig brukar ha huvudvärk annars. Jag körde som vanligt mitt instruktörspass i går och mådde lite bättre efteråt, slapp huvudvärken i går kväll och har vaknat hyfsat pigg så jag hoppas att det är något som passerat mig lite hastigt men som inte bitit sig fast eller tänker göra det …. för det har jag ingen lust med alls faktiskt.

Känslan av att inte vara riktigt pigg började innan helgen och har legat lite av och på hela tiden. Ena sekunden är jag pigg och allert och orkar och andra så kommer det tunga huvudet och orkeslösheten över mig.

Jag som hade planerat så mycket för helgen, minisemester med simning och massor av skidåkning som blev till mycket vila och lite skidåkning. Men det var både mysigt och skönt med lite miljöombyte och några mil i skidspåren blev det ju i alla fall. Jag hade ett par tuffa timmar i skidspåret med dåligt vallade skidor (ja jag har sagt det förr och säger det igen….. jag behöver en materialare  🙂 🙂 men jag försökte tuffa på och samla kilometrar som blev till mil och jag fick i hop dryga två. Efteråt var jag trött och hungrig och inte alls på topp. Fixar jag verkligen öppetspår om en vecka??

Det är ju sista delen av den sk klassikern som hägrar.  Håller jag mig frisk? Orkar jag? Just nu är tankarna många men jag ska försöka ge min kropp det bästa fram tills dess. Mycket sömn och vila. Mycket och bra mat och huvudet ska få massor med bra tankar, så får vi se vart det bär?

Förhoppningsvis ända in till Mora 🙂

 

 

 

4 reaktioner på ”Något i kroppen som spökar

  1. Oj vad trist att vara krasslig just nu! Hoppas att det går över i tid!

  2. Krya på dig! Går själv och är rädd för att jag håller på att få ont i halsen mm inför tjejvasan på lördag, huu… 🙁

Kommentarer inaktiverade.