Deppigt…

Hos mig är det lite deppigt just nu. Min höft trasslar efter olyckan och jag kan inte träna som jag vill. Häromdagen när jag var ute på en liten promenad med sonen höll jag på att halka omkull och som resultat av det blossade smärtan upp igen efter att ha varit bättre i ett par dagar. Så tröttsamt!

Tänkte trösta mig själv med lite shopping och eftersom min hjälm gick i graven vid olyckan är det en ny som ligger högst på listan.

Jag är jättenyfiken på vilka hjälmar ni använder/gillar? Ge mig era bästa tips! ?

Vi hörs om några dagar, då hoppas jag vara på banan igen!

Kram/Emilie

9 reaktioner på ”Deppigt…

 1. Du får vara rädd om dig och låta kroppen ta tid på sig att läka!
  Ska också kika på ny hjälm till våren så jag hoppas det kommer in många tips! Jag har idag Giro men lutar åt att byta och testa ett nytt märke.
  Krya på Dig!

  1. Tack snälla! Giro har jag testat och jag gillade den men nu lutar jag lite åt att testa Scott igen! Hann ju bara använda min Scott i tre veckor hehe.

 2. Din stackare! Vila upp dig ordentligt, hjärnskakningar kan vara riktigt tuffa ☹️ Jag har använt Lazer-hjälmar (min modell nu är Moi) och de år de bästa tycker jag. Lätta, snygga och bekväma. Plus de är hästsvansvänliga, du behöver alltså inte trä in stackars svansen i ett tunt hål där bak… ? de har hjälmar med ett slags extra stötlaget (MIPS tror jag det kallas) men mitt hår fastnar i det så de kan jag inte rekommendera.

  1. Lazer har jag inte testat, det måste jag göra. ?
   Jag har haft Mips på alla mina hjälmar och jag gillar verkligen den funktionen trots att även mitt hår fastnar ibland.
   Jag ska försöka vila men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är stressad över uteblivna träningstillfällen. ?

 3. Hoppas du snart blir bättre!
  Jag har en Bell super 2 mips som passar mig. Tror de heter super 3 mips i nyare modell. Rekommendationen är väl som vanligt att man ska testa ett antal hjälmar så att man får en som passar ens eget huvud…

  1. Åh ska genast googla. Har för mig att jag kikat på Bell hjälmar tidigare. ?

 4. Har också Giro, valet stod mellan den och Tec. Är inte helt säker på att det blev rätt val. Kan vara så att jag måste köpa en hjälm till! ??

  1. Klart du måste! Jag har ju min bakgrund inom hästsporten och där har man ofta vardagsutrustning/tävlingsutrustning så det är klart du ska köpa en tävlingshjälm! ?

 5. Bell travers mips kan jag rekommendera. Gillar den skarpt, lätt och luftig. Fast man känner sig skyddad. Fast min man tycker jag behöver en fullface.. ? Krya på dig! ?

Kommentarer inaktiverade.