Från Sverige, till Belgien, till Danmark

Hej på er!

Hunnit med att få åka på sprint VM nere i Belgien och ett C1-race i Danmark dagarna därefter. Det var en vecka som var i full gång från start, först flög vi ner till Belgien, fick en alldeles för liten bil och fick sitta med hjul och väskor i våra knän. Sånt som hör till när man hyr bilar. Sen mötte vi upp resten av det svenska gänget i Waregem.

Jag gillade banan, den passade mig, men jag var för defensiv i tidskvalet och kom aldrig riktigt in i min åkning så jag kvalde inte vidare till finalerna. Tråkigt, men så kan det vara, men det är inte konstigt då jag inte har någon erfarenhet i att tävla i sprint på den nivån. Men väldigt kul att jag fick förtroendet till att åka!

Dagen efter VM satt vi på flyget till Köpenhamn där vi blev hämtade för att sedan åka vidare till Kolding, måste säga att jag saknat att tävla på danska banor. Jag var hängig och väldigt trött innan start, när startskottet gick kände jag direkt att detta kommer bli kämpigt och göra extra ont. Det var en kamp om att överleva de sex varven, jag rullade i mål på 6e-plats efter att ha fightats med två tjejer hela loppet. Det får jag vara nöjd med då kroppen verkligen inte var pigg.

Nu ska jag äntligen åka hem till Falun igen efter en sommar i Motala, next up är Huskvarna mtb tour, skoj!