Cykelutflykt

I Lördags hade vi min sons kusin på besök och killarna ville ut på äventyr. Vi bestämde oss för att göra en cykelutflykt. Vi packade en ryggsäck med fika och gav oss iväg.

Vi hade egentligen ingen riktig plan på hur vi skulle cykla men tog oss mot Delsjöområdet och började cykla runt stora Delsjön. Efter ett tag stannade vi för att fika och cyklade sedan vidare. 2,5 h cykling blev det totalt och vi hade så mysigt. När man cyklar med barn blir upplevelsen annorlunda tycker jag. Man ser saker man annars hade cyklat förbi och samtalen blir mer avslappnade på något vis.

Jag hade planerat ett av mina längsta långpass på Söndagen men det blev ändrade planer så när vi kom hem från cyklingen var det bara att byta om till löparskor och ge sig iväg. Inte bästa uppladdningen varken energimässigt eller för benen men ibland får man vara lite flexibel om man ska få ihop all träning. Min plan var att hålla igång i 3h, jag räknade med att komma 32-34km på den tiden. Men jag fick bryta efter 30km, jag var låg på energi och hade för lite vätska med mig. Det var varmt i Lördags! Nåja det får jag vara nöjd med. Jag ska nog hinna få in ytterligare ett lite längre pass innan skogsmaran i Oktober.

Nu ser jag fram emot höstens lopp, lite mindre prestation och lite mer bara springa och ha kul. //Frieda