Fram med kreativiteten

Nu när höstschemat är igång på gymmet så kommer jag hålla 2-4 spinningpass i veckan. Ganska stor skillnad på under sommarmånaderna då jag håller 1 spinningpass + diverse utepass på linjecykeln eller tempon.

Jag gillar variationen som cyklingen ger (trots att jag ännu inte vågat mig på MTB) men under höst/vinter blir det lite mer enformigt och det gäller att sätta fart på kreativiteten så mycket det går för att hålla motivationen och glädjen uppe för mig.

Den naturliga variationen för mig blir spinningpass vs. pass på trainern hemma. Jag gillar kombinationen, slit och svett hemma i lägenheten framför TVn eller Zwift men också gruppträning i en spinningsal där man pushar varandra.

Det jag känner är att jag vill ha mer variation på mina spinningpass. Med 1 pass i veckan är det lätt att variera och varje pass blir roligt. Med 3-4 pass i veckan blir det svårare. Någon som har tips?

Både på variation på musik men även passupplägg och syfte med passen. Passen jag håller är 30, 60 eller 90 minuter långa. Jag ska på en LesMills SPRINT utbildning i slutet på september vilket jag ser fram emot! Där hoppas jag få lite inspiration och kan absolut skriva om den här i ett senare inlägg om intresse finns.

Kram från Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *