Veckan som gått

Det har varit en lite lugnare träningsvecka för mig den här veckan. Ibland kommer livet i mellan helt enkelt. Jag har dock hunnit med att ta upp min simning igen och det är jag väldigt glad för.

Men några cykelpass har det ändå blivit, varav två på trainern. Jag har testat en ny app som en annan cykeltjej här inne tipsade om. TrainerRoad heter den, jag gillar den verkligen!! Man lägger upp ett träningsprogram utifrån vad man önskar och appen berättar precis vad du ska göra. Dessutom får man tips och coachning under passets gång vilket jag gillar.

Imorgon är den stora ”test-dagen” för mig på Team hälso & friskvård. Det ska bli så spännande.  Jag har bestämt mig för att göra mjölksyretestet på cykel och maxtestet på löpband. Jag har förstått att man kan få lite olika värden beroende på om man springer eller cyklar. Det ska också bli spännande att se vad rörelsescreeningen säger. Jag hoppas på att få många bra tips på styrkeövningar för cyklister, jag lovar att dela med mig i nästa inlägg.

Jag vill också passa på att tipsa om en jättebra bok som jag fick i julklapp, Hjärnstark av Anders Hansen. Att motion och träning är bra för oss vet ju de flesta men att det kan påverka hjärnan så positivt som det gör är ju helt fantastiskt. Mer träning för en stark hjärna helt enkelt.

 

Hoppas att ni har haft en bra vecka!

//Frieda

2 reaktioner på ”Veckan som gått

Kommentarer inaktiverade.