Off bike

Sist jag cyklade var för två veckor sedan och då var det Bockstensturen (10 mil mtb) jag körde. Det var riktigt roligt att vara med på sista deltävlingen i långloppscupen och att äntligen få pricka av den där Bockstensturen – i underbart väder dessutom! Jag mådde illa genom största delen av loppet och cyklade rysligt långsamt, men i mål kom jag och det var en supergo känsla. Brian hejade in mig och mötte mig i mål med bamsekram och alkoholfri cider ❤️

Sedan dess har det blivit skogspromenader, lite löpning och roddmaskin istället för cykel. Skönt att bara ofokuserat röra på sig! Jag ska göra det ett tag till (fast på hjul också såklart!) så både kropp och huvud är med på banan när det är dags att flytta in i uterummet och fokusera vinterträning. Ser fram emot alla kalla distansrundor också som kommer avslutas i bastun!