Nya mål med nya förutsättningar!

Jag blickar framåt.

Den här säsongen blev inte alls vad jag hade tänkt mig, även vid en graviditet. Även om kroppen har mått bra så har det varit andra bitar som gjort att träning över huvudtaget inte fungerat för mig. Jag skrev ett inlägg om detta på min blogg och ni hittar inlägget här, om ni vill få en liten förklaring till min frånvaro hos cykeltjejer. Det har varit andra parametrar i livet som också varit en del till min frånvaro. Därför väljer jag att blicka framåt här hos cykeltjejer.se!

Jag verkligen längtar till nästa säsong, oavsett hur den kommer se ut. Jag vet att jag kommer att kunna cykla, frågan är bara när jag kommer kunna börja. Det huvudsakliga är att jag kommer att cykla, vilket är en helt underbar känsla.

Det blev inget med Östgötatjejer för mig i år. Projektet kommer att leva vidare vilket ger mig en möjlighet att vara med 2020. Jag är införstådd med att jag kanske inte kommer kunna cykla med Östgötatjejer på själva Tjejvättern med tidsmålet, men jag har som mål att kunna träna med tjejerna under våren och sen får det avgöra hur formen ser ut inför Tjejvättern 2020.

Oavsett så kommer jag att cykla denna fantastiska tjejfest som Tjejvättern ju är !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *