Kväll vid havet

Som ni ser var det inte cykling jag var ute på igår kväll, utan det var löparskorna som åkte på. Sen kan man kanske mer kalla det jag gör för lufsning än löpning, men det kan kvitta! Det är härligt! Jag sprang helt planlöst längs med havet i Höganäs. Solen sken, det var 20 grader varmt och det var bara så fint att jag var tvungen att sätta mig på en bänk ett tag och bara titta på havet. Och lyssna! Ljudet av vågor som slår in över sandstranden är så rogivande. Fortsätter att köra alternativ träning och bara det jag känner för. Inget schema, inga måsten – bara mys. I veckan tog vi säsongens första vinterbad, underbart! Det var 15 grader i vattnet så en aning för varmt för att det ska räknas som vinterbad egentligen, men vi vet ju alla att kylan snart är här på riktigt. Har ni inte provat vinterbad, så GÖR DET! Avslappningen är så total.

Ha en mysig vecka hörreni!