Vila och bara vara…

Sista racet för sommarsäsongen är körd. Avslutade officiellt året med att köra en Girls On Trails i Store Dyrehave. Avslutade säsongen som den började… på pallen 😉
Inofficiellt avslutade jag säsongen i söndags med att köra min cykelklubbs KM i MTB, även där slutade jag på pallen. Så man kan säga att jag avslutade på topp 😉 Vilket faktiskt är en rätt skön känsla.

Jag får oftast en viss tomhets känsla när vår/sommarsäsongen är slut samtidigt så känner jag att det är skönt att det är över. Jag är inte ensam som att känna såhär.. det är ganska vanligt. Det kan vara lite trögt på slutet för dom sista tävlingarna att hitta den där ”yehoo – cykla bästa som finns känslan” som man har i början av året. Förra året tog jag ett beslut att inte tävla i nått på hela hösten/vintern.. det var en skön känsla att bara bestämma det.. sen att jag inte riktigt höll det är en helt annan femma. Men just då behövde jag det och jag fick verkligen längta till våren när allt skulle dra igång igen.

Så nu är det vila, samla kraft, hitta energi och få längta lite efter att cykla igen som gäller. Ladda inför den stundande vintersäsongen. Denna veckan har jag med godkännande av coachen mest inte gjort nått vettigt mer än att jobba. Fast hänga i soffan med katterna är ju ganska skönt det med. Jag får göra lite vad som faller mig in. Som i tisdags när jag var hejjarklack till mina klubbkompisar när dom körde klubbens crosscup, det var skönt att bara hänga där med min bjällra o heja på. Ska göra samma på lördag men då med min andra cykelklubb.. jepp.. bjällran ska med. Alltid retar det någon. Men att göra sånt ger också energi och en liten längtan om att jag vill cykla… pssst.. tror jag ska hoja lite i helgen 🙂

Om en vecka drar min vintersäsong igång.. kickstartar med att tävla. (Vi får se hur det går.. chansar på toppben och inte lika topp kondis, nått i den stilen).
Jag ska vintersäsongen 2019/2020 köra en helt ny cup för mig, givetvis i Danmark och jag ska köra för en Dansk cykelklubb. Ska bli spännande och ja.. ni får hänga med om ni känner för det. Bara håll ett litet öga på insta och på fejjan. Bara att hänga med och se hur det går för mig… ska bli väldigt skoj iaf. Nya banor i DK att utforska.. få träffa några nya och ett gäng kända cykeltosingar. Kommer bli kul det här 😀

Keep biking!!
// Linda 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *