Black Ninja Vinter Cup – Årets vintercup

Knappt har sommarsäsongen tagit slut, förrän vintersäsongen börjar. Hann knappt börja vila innan det skulle rajsas igen.
Under 2019/2020 kommer jag köra för mig en ny vintercup i Danmark.. wiihoo. Ska bli riktigt kul 🙂 Fick upp ögonen för den här cupen förra vintern. Men har fått hålla mig ända tills nu.. för att kunna vara med och rajsa. Så jo.. jag har längtat..
Nytt för denna vintern är också att jag kommer att köra för en Dansk Cykelklubb – då jag annars inte hade fått köra just den här vintercupen.
Så jag kommer under vinter 2019/2020 köra för Holbaek Cykelsport, Tack Holbaek Cykelsport för att jag får bara med i er klubb 🙏. (Ringer det en liten klocka att någon har hört talas om den klubben, så är det den klubben som den nykorade Världsmästaren i LVG har som moderklubb..ups.. undra om det gör att man blir snabb nu.. hahahaha.. ).

Första avdelningen har redan hänt.. 27 oktober, dvs förra söndagen och det kommer att vara 6 deltävlingar precis som det brukar. Kommer bli spännande värre.. kommer vara några helt nya banor för mig chansar jag på, kul 🙂 Ska bli helkul att få köra nått helt nytt. Bara att hänga med under vinters race i DK. Om inte här så är det på insta det händer.

Så bara för det så drar jag av en lite längre RR.. ni som hänger med mig på Insta har ju redna läst the sort version.. men här kommer den lite längre.

Vädret☀️: Jodå…för att vara slutet på oktober så va det varmt. Nästan tvåsiffrigt på 🌡hela 9 grader och som alltid i DK 🌤🌤🌤. Inte så varmt innan eller efter men under racet var det helt lagom. Men alltså lycrakläder är inte varma 🤣.
Banan 🌲: Ja… ⛰⛰⛰⛰… den som tror att DK är platt 🤣😂🤣😂 får tänka om helt och hållet. Alla uppför som fanns att tillgå på platsen va med ✅, både brant uppför och slakmoteåkning. Men med uppför kommer nedför… riktigt brant med ett gäng rötter och annat löst fanns… så tungan i rätt mun!! På banan var där en lång brant nedför.. givetvis med en liten kurva på slutet. Sen finns där en bygd serpentin man ska nerför.. den är lite lagom skumpig med en 90 gradare i mitten.. efter den sektionen kommer en liten kombo av bygd o naturlig stig som är min klara favorit på denna banan. Så sjukt kul.. mycket wrom wrom där.
Massa gött flow, hopp om man ville, dropp… Ingen lera utan torrt o fint utom kanske 100 meter men det kan man ju överleva. Både nya stigar o gamla godingar. Lite rolig kringelikroka hade dom hittat…riktigt bra 👍👍, va som att åka runt i en trollskog.
Ett varv ca ~5 km o ~145 höjdmeter/ varv. Så jo det var en lite pulshöjande bana att börja med. Men hur är det nu.. gå ut hårt och sedan öka. Va en riktigt tuff bana att starta vinterrajsingen med 🤯😱🤢🤪.. ribban är satt skyhögt kan man säga.


Lilla Blå🚲: Han kämpade och slet tillsammans med mig. Tur han står ut med mig fast jag inte hade pang ben. Men han funkade klockrent hela tiden. Han skötte sig som alltid. Min ögonsten 😍.
Linda 😇: Hua…va en chock 😱 att helt plötsligt rajsa mitt i vilan. Speciellt på en bana som egentligen inte passar mig med alla backarna. Men ändå klart bättre på den typen av banor nu än jag har varit. Så det gick helt ok trots allt.
Huvudet och pulsen ville.. men benen va inte helt med på läget men vi kämpade på. Ni vet känslan att allt funkar men inget pang pang i benen. Det hade behövts lite mera yehoo i dom gamla benen, jag vet ju att det finns där så är inte speciellt orolig, det kommer.. va så säker. Med alla backar o slakmotor på denna banan är jag glad att benen iaf va med rent styckemässigt… så vi kom upp överallt 👍👍. Tufft oxå att köra mot ungdomarna, ni vet dom 20+ …speciellt när allt inte är helt med. Men rullade in på en 4e plats och är on a mission för nästa runda. (Har redan breifat coachen.. så han är med på läget och har lite nya spännande ideer.. läs.. kommer bli jobbigt för Linda). Förhoppningsvis är benen lite mera med då. Så är klart nöjd ändå att man inte hamnade längre bak trots allt.
Men trots allt så va det bara åhhh 😍😍 såååå kul, ser verkligen fram emot att få köra mera av Black Ninja VinterCup och speciellt nu när jag kör för min Danska cykelklubb – Holbaek Cykelsport. Jag är sjukt glad att jag hoppade på tåget och valde att köra Black Ninja VinterCup. Längtar redan till nästa avd. Då på en helt ny plats för mig, tror jag iaf.. måste ju hålla det lite öppet.. man vet ju aldrig 🙌🙌.
📸 creed till @lhfoto1 🙏🙏👌👌

Nähä, nu ska jag finurla på ett inlägg om mitt test med coachen.. som jag har gjort denna helgen..

Keep biking!!
// Linda 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *