Vintercyklistens återkomst

Idag hände det – efter flera veckor utan cykelpendling fick jag äntligen till det idag och det var ljuvligt. Riktigt skitkallt, motvind och tungt med dubbar men riktigt, riktigt skönt.

Livet kommer i mellan ibland med nytt jobb, utbildning, hundvakt som flyttat, skolbarn som ska hämtas – helt enkelt livet. Men nu hoppas jag att dubben och jag är här för att stanna. Utmaningen #vintercyklist håller på mars ut så nu är det bara att trampa på med undantag för Mallis v 12 och jag misstänker att de milen inte går att regga som #vintercyklist-mil 😉

I mars ska vi inte bara till Mallis (60st medlemmar) utan klubbens ordinarie träningspass drar igång sista veckan i mars om vädret är ok och det är faktiskt bara en månad bort. Ska bli riktigt kul att komma igång igen med racern och köra lite lättare mil men fram tills dess harvar jag på med MTB och dubb -härligt!

Hoppas att ni njuter av den vackra vintern som vi tillslut fick så hörs vi snart igen!

emma