Off season?

Spelade in ett poddavsnitt med temat som rubriken lyder: Off season. Vi pratade då mest inom triathlon men intressant att se skillnader mellan olika sporter.

Hur gör ni som cyklar och tävlar mycket? Har ni en planerad off season eller hoppas ni direkt på vintercykling/spinning/trainer när mörkret och kylan kommer smygandes (eller som en käftsmäll 😉 )?

Eftersom jag är ny både inom triathlon och cykling så har jag ännu inte riktigt hunnit med något off season, har också varit skadad denna säsong så är nog inte lika nödvändigt. Men ändå ska jag på 7 dagars utbildning nu kommande vecka där aktiviteter är schemalagt hela dagarna fram till kl 21.00 så då kommer kroppen få vila även om hjärnan kommer på jobba!

Vill ni höra mer hur jag och Therese, min poddkompis, resonerar kring off season (finns det ens någon bra svensk översättning för det ordet?) så kan ni hoppa in och lyssna på Avsnitt 15 av podcasten Triathlonsnack. Finns där poddar finns! Spotify

Kram från Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *