Några bilder om Magdalena!

När jag tänkte lite på vad jag ska skriva om den här veckan kom jag på att jag inte presenterat mig riktigt. Ja det kanske inte finns så mycket att berätta om en helt vanlig tant, men alla är vi unika. Tänkte presentera mig lite genom mitt cykel intresse, men också lite mera privat med några bilder utan inbördes ordning bör väl tilläggas.

Det här är en bild från Leksandsrundan. Leksandsrundan som är ett motionslopp på cykel, eller egentligen en hel vecka med olika cykelrundor alla kan hitta någonting som passar. Min klubb är med och arrangerar så det är funktionärsjobb hela veckan. Det är jätte-kul att träffa alla glada människor som kommer och cyklar. Men när den långa turen går som avslutning då vill jag såklart cykla. Att cyklingen är en stor del i mitt liv har ni redan förstått, eller hur?


Det här är mitt lag som värmer upp innan tävlingen på Sollerön. Visst är det fint i dalarna? Rodd ligger mig väldigt varmt om hjärtat och kanske speciellt kyrkbåtsrodd som på bilden. Det är otroligt häftigt när 20 tjejer tar i samtidigt och får den här tunga båten att gå fort. Kommer ni till Siljan och får chansen ska ni prova.Så många vänner jag träffat tack vare rodden genom åren.

Maja ,Johan och Emil ! Det här är min älskade familj .Här har vi joggat ett välgörenhetslopp  som Roberto Vacci ordnar i Borlänge varje år på julafton .Min dotter har flyttat hemifrån och det gör nog lillebror också snart. Jo det är som alla säger, det går så fort med barn så njut av småbarnsåren. Det är såklart kul med stora barn också.Att ha en familj som förstår att det är viktigt för mig att ha egna intressen betyder allt för mig. Att ha balans i livet är en viktig del i livet. Även när vi inte mår bra är familjen och träning ett stöd, lite som terapi skulle jag säga.

På vintern gillar jag att åka skidor,särskilt om det är så bra förhållanden som i år. Jag är inte snabb utan ser det som bra distansträning och man kan bli lika trött ändå kan jag lova. Har åkt otaliga lopp i Vasaloppets vintervecka kortvasan, tjejvasan, öppet spår och Vasaloppet men tröttnat lite de senaste åren. I år har jag börjat lära mig fristil eller skate. Är lite trögt att lära sig nya saker i min ålder eller vad jag nu ska skylla på. Tycker fortfarande att klassiskstil går bäst, men roligt är det.Jag har så bra att jag kan gå 100meter från mitt hus och kliva i spåret och åka 32km. Lite vardagslyx tycker jag,då träning som är enkel ligger mig varmt om hjärtat.

Ni som läst mina inlägg vet ju att jag gillar att fika. Men jag har också valt att vara vegetarian. Många tror att det är svårt att få i sig alla näringsämnen man behöver för att orka träna hårt, men det har jag aldrig upplevt. Tror att det är lika svårt för alla. Varför?, är en vanlig fråga och den största orsaken är att jag inte gillar djurhållningen/slakten. Jag vet att det är många som har bra produktion så det behöver ju  inte vara en konflikt. Att jag gillar djur är alltså den främsta orsaken. Miljöpåverkan är också en bra orsak tycker jag. Men jag är noga med att alla väljer själva hur de vill göra,min familj är inte vegetarianer t.ex.

Har ett fantastiskt jobb också , som är en stor del av mig. Jag arbetar som förskollärare med barn i åldrarna 3-5år. Det är så häftigt att vara en del i människors lärande och utveckling. Naturligtvis förmedlar jag även i mitt arbete vad viktigt det är med motion . Det är ju framtiden det här.

Ja nu har ni fått veta lite mera om mig, hoppas att ni gillar att läsa mina inlägg även i fortsättningen. Jag tycker det är jätte-kul om ni kommenterar eller frågar om saker. Framför allt tycker jag att det är roligt att se er cykla såklart.?

2 reaktioner på ”Några bilder om Magdalena!

Kommentarer inaktiverade.