Säsong 2020

Jag har nu bestämt mig att återta hjälp från den coach jag haft innan. Jag pausade coachandet i april p.g.a min stressfraktur i bäckenet för kunde då inte träna med någon vidare variation i passen.

Nu har jag kommit igång hyfsat bra med löpningen igen och jag är mer taggad än någonsin för tävlingssäsongen 2020 eftersom 2019 inte blev av för mig! Men viktigt att jag behåller mitt fokus på att vara skadefri och kontinuitet mer är prestation.

Jag kommer att fokusera på både linjelopp, tempolopp och primärt triathlon.

Jag som tidigare inte gjort någon planering med linjelopp och tempolopp tycker det är väldigt svårt att veta vilka tävlingar att prioritera och hur säsongen ser ut. Jag har hört talas om Swecup så väntar ivrigt på att se vilka tävlingar som kommer ingå där.

7 km morgonlöp, så tacksam för att jag kan springa!

Mina A-tävlingar kommer vara Jönköping HIM (triathlon), medeldistans SM (triathlon) och tempo-SM tror jag. Men jag ska ha samtal med min coach om detta i slutet av november och bolla lite vad han tycker också!

Har du redan börjat planera vilka tävlingar du ska ha högst prio på nästa säsong? Vore kul att höra 🙂

Kram från Sofia

Och ni har väl inte missat senaste avsnittet av vår podd Triathlonsnack där vi intervjuar triathloncoachen Joachim Willén. Mycket intressant avsnitt med matnyttiga tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *