Ny CX bana i Täby Park

Det här året har MTB Täby byggt en cyclocross banan i täby park och jag ska bara säga det är den bästa CX banan jag har kört på. Jag har varit och tränat där mycket sen vintersäsongen började, jag har sett hur banan har utvecklats och fortfarande gör. Den har blivit snabbare, roligare och mer utmanande. Det är otroligt hur fort banan har blivit så bra. Det har vi att tacka alla som lägger ner sin tid på att bygga bana och alla som har hjälpt till att sponsra projekt. Det är jättekul att ( någon ungdoms sport grej ) Täby Park vill satsa lite på cykling och byggandet av välutvecklade permanenta banor. Nu när det är vintersäsong och jag inte har haft möjligheten att köra så mycket mtb har det varit fantastiskt att få åka och träna på den här bana. Jag rekommenderar alla att komma och testa banan. Den är så pass teknisk så alla skulle kunna ta sig runt den utan problem(om det inte har regnat för då blir det riktig ler-bana) både barn och vuxna. Jag hoppas att ni lyssna på mitt tips och åker och har lite kul på cykeln. Jag hoppas att fler kommuner tar efter och satsar på att utveckla bra CX och MTB banor. 

Är ni i Stockholm i helgen så måste ni komma ut och se när UCI tävlignen CX Täby Park avgörs. Det tävling både lördag och söndag. Riktig lerfest garanteras!