Cykelkärlek

Minns när jag köpte min första linjecykel för 2 somrar sedan. Den nyförälskade känslan och fjärilar i magen. Materiell kärlek?

Man skapar dock nya behov ganska snabbt och även om det såklart är träningen som är viktigast för att bli bättre och att det ”räcker” med en tillräckligt bra cykel för att kunna motionera, må bra och utvecklas så är det alltid kul med nya prylar!

Jag tycker det är viktigt att känna att cykeln gör mig inspirerad och mer sugen på att sticka ut på en tur än att det känns motigt och att cykeln är emot mig. Tyvärr jämför jag mig med andra och framförallt andras utrustning.

Jag har själv utvecklats som cyklist sedan jag köpte min cykel för 2 år sedan och kände att jag behövde uppgradera mig.

Därav så har jag nu införskaffat mig två nya cyklar. Båda Argon 18. En linjecykel: Nitrogen DISC och en tempocykel: e117tri. Längtar till våren för att kunna gasa på dessa utomhus!

Kram från Sofia