Det blir L’Etape du Tour nästa år.

Nu har vi bokat sommarens cykelutmaning. Efter lite funderande blev det Letape du tour som vi cyklade för två år sedan. Det som är roligt är ju att det inte är samma bansträckning så det är ju ändå nytt. I år har man valt andra etappen som har både start och mål i Nice. Praktiskt då man slipper tänka på transporter.

Hela Tdf som proffsen cyklar. Vi ger oss på sista etappen med start och mål i Nice.
Som vanligt bjuder banan på höjdmeter!

Om du har möjlighet att cykla ett lopp i Europa så gör det. Tycker att det på många sätt är så mycket roligare och bättre arrangerat. Bilfria vägar tex. Förekommer ju knappast i Sverige. Oftast är depåerna välfyllda med delikatesser och lokala specialiteter. Sponsorer verkar gärna ställa upp med kläder, energi mm. Den härliga blandningen av nationaliteter och alla med samma entusiasm inför cykling är ju för härlig. Flera kommer för att uppleva än att jaga tider.

Som tur är vill min Johan vara med på de här tokiga upptågen.

Naturligtvis kan du spänna bågen och sätta tidsmål även här men det är ju ganska svårt om man inte cyklat banan. Att jämföra sig med Egan Bernal och killarna är ändå inte så realistiskt.

Fina vyer som förra gången vi cyklade loppet.

En härlig resa och ett häftigt lopp ska det bli. Kanske kommer jag att kunna bocka av en klättring som jag har på min ”bucketlist“ i sommar också. Hoppas på bra form också nu när jag ska träna efter ett träningsupplägg för första gången. I morgon börjar det med en vilodag!? Bra tycker jag efter ha haft en tung vecka med antibiotika kur på grund av urinvägsinfektion. Känner mig så förväntansfull.

Ha en bra vecka och tack så mycket för att ni läser.

PS. Nu har vi en egen hemsida för #schysstcyklig om ni är nyfikna på teamet, vår insamling till Barndiabetesfonden eller idéen i övrigt . http://www.schysstcykling.se