Test hos coachen

Så var det den tiden på året då man ska inleda vinterträningen.. har fuskat och redan börjat.. *ups*
Jag har ju under mina snart 6 år med samma coach gjort ett par tester.. vi brukar riva av 1-2 varje år. Ett där vi ser siffrorna som jag ska bedriva vinterträningen mot.. och ett på våren då vi ser om det vi håller på med har gett ngn utdelning. Dvs om bandyklubban pekar åt rätt håll. Jag brukar ha skött mig..

Förr förra lördagen va det så dax, jag brukar ha vila precis innan så att kroppen hinner att återhämta sig från allt rajsande under säsongen. För min del är det nog mest hjärnan som behöver en paus och en reboot. Hade jag kört testet precis efter så hade jag fått siffror som kanske hade varit lite svåra att nå upp till under vintern. (man måste ju ha något att jobba mot).
Men testet gick bra och jag har nya siffror som jag ska träna mot nu under vintern. Har ju redan fuskat och börjat köra.. det är ju sen gammalt att vinterträningen börjar man köra 1a november…
Siffrorna för detta året va ungefär som förväntat och som dom brukar så det kommer bli en bra vinter, detta året oxå.
Under november månad så drar vi igång lite lugnt, för att sen trappa upp träningen.

Då jag och min coach har jobbat länge tillsammans så kan vi experimentera lite, jag har ju under hans ledning aldrig varit så bra som jag är nu.. så något av det vi hittar på måste ju vara rätt. Men varje år så tillkommer det lite nya grejor och några försvinner.
Vi jobbar i TraningPeaks, där kan vi kommunicera väldigt bra. Så coachen skriver i TP vad jag ska hitta på.. jag cyklar och data från min Garmin och mina Garmin pedaler som tid, puls, watt & kadens åker in där. Därefter skriver jag hur det kändes och hur det var osv. Sen analyserar coachen vad jag hittar på. Alla siffror registreras, så ingen chans att gömma sig här inte.

Som individ så är man ju bra på vissa grejor och inte lika bra på vissa. Jag personligen är väldigt bra på att prestera trots att jag har mjölksyra långt upp över öronen.. och det kan jag hålla på med väldigt länge. Tro det eller ej men det faktiskt är en fördel när man ska hålla på att fara runt i skogen som en tok. Man kan säga att jag är vass på 4 minutare på många fina höga watt. Slår tom coachen i watt i % av uppmätt tröskelwatt där.. och då ska man veta att han är en stark en..
Men nu har coachen finurlat ut nått här förstod jag när jag var på testet.. ska bli skoj och jag har en viss känsla av att det kommer bli en jobbig vinter igen.

Så här kommer Monark cyklandet varvas med rajs i Danmark i Black Ninja VinterCup. Gäller ju att inte tappa stinget under vintern ;-).
Kommer bli en rolig och bra vinter med massa roliga inslag. Får hålla er uppdaterade hur det går.. (eller inte går.. haha)

Keep biking!
// Linda 🙂Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *