MTB o Mindfullness… jag var där :-D

Blev så glad när jag såg på fejjan eller om det va insta.. att Frida o Lisa (Happybikerchicks) skulle ha ett event, och tro det eller ej.. jag hade inget, jag menar INGET inbokat den söndagen (mer än att cykla en runda). MTB o Mindfullness.. kändes som en perfekt kombo.
Snabb som jag är drog jag iväg ett mess till Frida att jag vill komma!!!!! O det fick jag :-D. Yehooo.. vad det skulle bli kul!!

Längtade ju lite ihjäl mig tills att det äntligen va dax, jag o LB (Lilla Blå – min ögonsten = hoj) gav oss iväg till Steninge Kuststation i baguetten (min bil alltså – har en peugeot, ni hajar). Ett helt nytt ställe för mig och LB, vilket betyder nya stigar och nya upplevelser. Såg oxå fram emot att få en crashcourse i mindfullness.. det kunde min hjärna absolut behöva få en dos av. Jag har ju inte provat innan så skulle bli skoj skoj. Om inget annat så blir man alltid en erfarenhet rikare. Sen fick jag ju chansen att träffa Frida o Lisa oxå.. bara det är ju lixom tipp topp.

Vi började dagen med Mindfullness med Jenny… jag måste erkänna att jag kände mig lite stressad i början. Försöker att alltid komma med ett open mind.. när man provat kan man ju säga om man tyckte att det var nått eller inte. Men vi fick bra guidning av Jenny genom passet, efterhand som passet fortgick så infann sig lugnet. Tänkte att det här kommer bli toppen när vi har cyklat.

Efter passet fick vi smaka på dom här berömda grötplättarna som jag har läst om flera gånger. Japp, dom var sådär goda som jag hade tänkt. Perfekt cykelkäk 🙂

Sen var det så dax för dagens cykling, 3h hade tjejerna utlovat. Blandad underlag. Jag har aldrig varit i Steninge och cyklat innan så det här skulle bli hur kul som helst. Och jag tror inte att dom gjorde någon besviken. Det var havsnära cykling.. cykling bland klipporna.. cykling på fina stigar och singeltrack. Givetvis så fick man en dos av hallänska stenar och rötter. Vädret visade sig från en bra sida, tom så att solen sken lite emellanåt. Det var en toppendag i sadeln. Perfekt tempo, jag behöver det här lagom tempot då det mesta av mina pass är rätt jobbiga. Så jag var helnöjd med rundan dom hade lagt upp.

Tillbax på Steninge Kuststation.. på med lite torra kläder o sen ett nytt pass men Jenny i Mindfullness. Denna gången kände jag mig inte lika stressad utan kunde nog mera ta in allt. Försökte att hänga med på det vi skulle tänka och göra.. tills min granne, började snarka. Blev lite full i skratt. Men va bara att försöka att inte tänka på det. Efter det passet så kände iaf jag mig lugn.

Det hela avslutades med surbrödsmacka. Gott o precis vad som behövdes efter dagens MTB & Mindfullness. Så jag håller med Frida & Lisa. MTB & Mindfullness passar alldeles utmärkt ihopa. Hoppas det kan bli flera gånger.. då tycker jag att ni ska signa upp och hänga med 🙂

Keep biking!
// Linda 🙂